Posjeta Tehnopolisu u okviru projekta “Zajedno ka obrazovanju”

25.06.2018

Posjeta predstavnika Pedagoškog centra, osoba sa invaliditetom ispred Pedagoškog centra i Filozofskog fakulteta organizovana je danas u Tehnopolisu.

Posjetioce je dočekala menadžerka biznis inkubatora, Jelena Đedović, koja je organizovala obilazak prostora i uputila ih u dosadašnje poslovanje i ključne aktivnosti Tehnopolisa. U sklopu posjete, oni su bili u prilici da obiđu infrastrukturne kapacitete Tehnopolisa, sale, kancelarije, kao i coworking prostor CODE Hub.

Stanar biznis inkubatora Darko Žugić tom prilikom je prezentovao radionice virtuelne stvarnosti koje će biti implementirane u sklopu projekta Edukacija.me. Posjetioci su mogli da uz pomoć VR uređaja dobiju uvid u funkcionisanje najsavremenijih softvera za crtanje i da na jedan nesvakidašnji način dožive umjetnost u svrhu edukacije i razvoja njihovih vještina.

Današnja posjeta Tehnopolisu realizovana je u sklopu projekta „Zajedno ka obrazovanju“  koji realizuje Pedagoški centar u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore. U sklopu ovog projekta sedam osoba sa invaliditetom je prošlo program obuke u trajanju od 3 mjeseca u cilju osposobljavanja za pružanje tehničke podrške pri organizovanju kreativnih radionica u vrtićima.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...