Poziv startapovima: Digital Summit startap kamp u Skoplju

30.03.2018

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis poziva startapove iz Crne Gore da se prijave za Startup kamp u Skoplju koji organizuje GIZ 18. i 19. aprila.

Kamp će se održati u sklopu Digitalnog samita, a startapovi koji budu učestvovali dobiće priliku da prisustvuju radionici sa Maksom Gurvicom (Max Gurvits – https://angel.co/mxgur), investitorom koji veoma dobro poznaje region i ima odličnu mrežu poslovnih anđela, investitora i sl. Osim toga, startapovi će učestvovati i na pitching takmičenju gdje će jedan pobjednički startap biti nagrađen i predstavljen na vebsajtu Digitalnog samita.

Dodatno, startapovi će imati mogućnost da učestvuju u laboratoriji za otvorene inovacije i sarađuju sa velikim kompanijama, kao i da prisustvuju događajima na samitu i prisustvuju inspirativnim razgovorima.

Zainteresovani startapovi treba da ispune sljedeće kriterijume:

  • rad u digitalnom/tehnološkom polju,
  • znanje engleskog,
  • startap ne bi trebalo da je stariji od 5 godina,
  • prati postojeći biznis model,
  • proizvod mora biti inovativan,
  • idealno je da startapovi već imaju neke uspjehe (npr. broj preuzetih aplikacija, pobjeda na takmičenjima ili sl.),
  • idealno je da proizvod predstavlja nešto specifično za tržište WB6.

Tokom boravka u Skoplju startapovima će biti obezbijeđen besplatan smještaj i prevoz.

Za više informacija, svi zainteresovani se mogu obratiti na mejl adresu [email protected] ili na broj telefona +387 33 957 500 i +387 62 99 15 53 .

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...