Poziv za startapove: Produžen rok za prijavu za UK-Albania Tech Hub 2018

17.10.2018

Rok za prijavu startapova za UK-Albania Tech Hub 2018 produžen je do nedjelje, 21. oktobra, sa ciljem jačanja bilateralnih tehnoloških partnerstava između zemalja Zapadnog Balkana i Velike Britanije.

Nakon uspješne pilot akcije sa albanskim startapovima, program će se ove godine proširiti tako da uključi i prihvati aplikacije i od startapova koji se nalaze u zemljama Zapadnog Balkana.

Albania Tech Hub je fokusiran na tehnološke startapove koji imaju potencijal da doprinesu rastu u Velikoj Britaniji i regionu Zapadnog Balkana dijeljenjem inovacija, vještina i poslovnih mogućnosti između dvije zemlje.

Ciljane aktivnosti se sprovode kroz identifikaciju konkretnih rješenja, partnera i modela saradnje za tech startap preduzeća povezujući preduzetnike sa ključnim poslovnim stručnjacima.

Program podrazumijeva tri koraka za podršku startapovima:

  1. Go Global Albania trening program
  2. Program razmjene sa Velikom Britanijom
  3. Post-trening.

Više o programu i načinu prijavljivanja pogledajte na sljedećem linku:

www.gov.uk/government/news/uk-albania-tech-hub-2018-guidance-for-applicants

 

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...