Predstavnica Tehnopolisa na kick-off sastanku za jačanje startap ekosistema na Zapadnom Balkanu

17.05.2018

Menadžerka biznis inkubatora IPC Tehnopolis, Jelena Đedović, danas prisustvuje kick-off sastanku u organizaciji Regionalnog fonda za promociju spoljne trgovine – GIZ/ORF FT u Zagrebu, u okviru projekta  za jačanje startap ekosistema na Zapadnom Balkanu na kom je Tehnopolis partner.

Cilj sastanka je rad na tri radna paketa (WP) dogovorena na radionici “Support to the Startup Scene in SEE countries” u Sarajevu, koja je održana u sklopu foruma Sarajevo Unlimited 2017. Na sastanku će biti dogovorena 2-4 modula za kreiranje regionalne Start-up Akademije, naredni koraci kako bi se organizovao bootcamp za razvoj kapaciteta habova, a biće definisani i fondovi i podrška za mobilnost i regionalno istraživanje.
Osim predstavnice Tehnopolisa, na sastanku učestvuju i predstavnici organizacija za podršku startapovima iz Crne Gore, Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije i Srbije.

Cilj ovog sastanka je poboljšanje inovativnih instrumenata i usluga organizacija koje pružaju podršku startapovima, tj. startap i inovacionih habova, tehnoloških centara i inkubatora na teritoriji Zapadnog Balkana.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...