Predstavnice Tehnopolisa na info danu “Interreg IPA HR-BiH-CG” u Nikšiću

02.10.2018

Predstavnice Tehnopolisa, Miljana Peković i Jasmina Mučalica danas su prisustvovale info danu povodom drugog poziva za podnošenje predloga projekata u okviru Interreg IPA programa prekogranične saradnje za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru 2014-2020 u hotelu Onogošt u Nikšiću.

Na početku događaja prisutnima se obratila zamjenica glavnog pregovarača – nacionalna IPA koordinatorka u Kancelariji za evropske integracije, Ivana Glišević Đurović,  koja je izdvojila nekoliko projekata koji su finansirani kroz prvi poziv za projekte u sklopu ovog programa. Zatim je prisutne pozdravio Marko Perić, pomoćnik direktorice Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, koji je najavio još četiri info dana i to u Tivtu, Solinu, Livnu i Bihaću.

Damir Fak, program menadžer ovog programa naveo je opšte informacije o programu i najavio tri projektne klinike za novembar ove godine, radi detaljnije i individualnije podrške razvoju predloga projekata. Po jedna klinika će biti održana u svakoj od država korisnica programa.

Sastanak je zaključen diskusijom tokom koje su predstavnici programa govorili o programskim indikatorima, predstavili aplikacioni paket, proces prijave i evaluacije predloga projekata, kao i finansijsku regulativu drugog poziva za projekte.

Poziv realizuju Upravljačko tijelo, Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, u saradnji sa Nacionalnim tijelima Programa: Kancelarijom za evropske integracije Crne Gore, Direkcijom za evropske integracije Bosne i Hercegovine i Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Evropske unije Republike Hrvatske.

Aplikacioni paket i više informacija o Drugom pozivu možete naći na linku: http://www.interreg-hr-ba-me2014-2020.eu/2nd-call-for-proposals/ [2]

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...