Predstavnici IPC Tehnopolis na forumu “Visoko obrazovanje kao prekretnica ka tržištu rada”

18.11.2016

Povodom Međunarodnog dana studenata, Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore, organizovao je forum “Visoko obrazovanje kao prekretnica ka tržištu rada”, 18.novembra u Rektoratu UCG.

Studentima su se na forumu obratili i predstavnici IPC Tehnopolis koji su predstavili raznovrsne šanse koje Tehnopolis kao inovaciono – preduzetnički centar nudi, kao i mogućnosti dodatne edukacije putem online kurseva u okviru projekta Edukacija.me.

ETG Grupa, kao pouzdan partner Karijernog centra UCG, predstavila je na ovom forumu stručne prakse za studente, koje nude u okviru svoje grupacije, uz obezijeđena mentorstva njihovih zaposlenih stručnjaka, a takođe je najavila i program stipendiranja talentovanih pojedinaca tokom studija.

Događaj je okupio veliki broj studenata Univerziteta Crne Gore koji su iskoristili priliku da prodiskutuju o pitanjima koje vide kao trenutne potencijalne probleme iz ovih oblasti i uz proaktivan odnos učesnika donešene su smjernice o daljim zajedničkim aktivnostima u procesu približavanja tržišta rada studentskoj populaciji.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...