Predstavnici Tehnopolisa na EU Coworking konferenciji u Dablinu

08.11.2017

Predstavnici IPC Tehnopolis Đorđije Brkuljan i Aleksandar Janičić zajedno sa projektnim partnerima Razvojne Agencije Zadarske Županije i Tehnološkog parka Intera iz Mostara prisustvuju EU Coworking konferenciji koja se održava od 8. do 11. novembra u Dablinu, Republika Irska.

Učešće na navedenoj konferenciji dio je aktivnosti projekta “Saradnja za razvoj prekograničnog poslovnog okruženja – CODE”, koji je finansiran od strane EU kroz program Interreg HR-BiH-MNE. Cilj učešća na konferenciji je transfer znanja i primjera najbolje prakse za uspostavljanje coworking prostora u Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis početkom naredne godine.

U toku prvog dana konferencije predstavljeni su podaci o coworking sceni u EU i Irskoj, rezultati istraživanja coworking scene u EU za 2017. godinu, primjeri generisanja novih radnih mjesta kroz uspostavljanje coworking prostora, itd.

U toku drugog dana predstavnici IPC Tehnopolis će zajedno sa projektnim partnerima inicirati temu panela u okviru konferencije u cilju uključivanja velikog broja relevantnih međunarodnih aktera u proces uspostavljanja coworking prostora u Tehnopolisu.

U toku trajanja konferencije predstavnici IPC Tehnopolis će posjetiti 6 coworking prostora na teritoriji Dablina.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...