Predstavnici Tehnopolisa na međunarodnoj konferenciji o crowdfundingu u Zagrebu

12.12.2018

Predstavnici Tehnopolisa danas prisustvuju međunarodnoj konferenciji o crowdfundingu u Zagrebačkom Inovacijskom Centru – ZICER, koja se organizuje u okviru projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation.

U okviru konferencije predstavljene su nacionalne i međunarodne inicijative i projekti iz područja crowdfundinga, kao i modeli i primjeri najbolje prakse za korišćenje ovog alternativnog izvora finansiranja.

Poseban fokus konferencije koncentrisan je na mogućnosti finansiranja energetskih projekata putem crowdfundinga, ali i ostalih oblika inovativnog finansiranja.

Ispred Tehnopolisa događaju prisustvuju: Ratko Bataković – izvršni direktor, Vanja Zorić Šundić – pomoćnica direktora, Aleksandar Janičić – menadžer za upravljanje projektima i razvoj preduzetništva i Đorđije Brkuljan – menadžer za upravljanje programskim aktivnostima i razvoj preduzetništva.

Pored predstavnika Tehnopolisa, konferenciji prisustvuju hrvatski i međunarodni predavači s iskustvom na međunarodnim projektima.

Događaj je realizovan u okviru projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation – CrowdStream na kom je Tehnopolis partner, a koji je sufinansiran sredstvima Evropske unije kroz program INTERREG Danube 2014-2020.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...