Predstavnici Tehnopolisa u radnoj posjeti Mostaru

14.09.2018

Predstavnici IPC Tehnopolis – izvršni direktor Ratko Bataković i menadžer za upravljanje projektima i razvoj preduzetništva Aleksandar Janičić, boravili su danas u radnoj posjeti Mostaru gdje je organizovana Konferencija o korišćenju EU fondova u kontekstu nove strategije EU za Zapadni Balkan.

U toku navedene posjete, predstavnici Tehnopolisa su takođe razgovarali o aktuelnim projektima kao i o novim projektnim predlozima za aktuelne pozive prekogranične saradnje sa saradnicima iz partnerskih organizacija Intera Tehnološki park iz Mostara, Agencija za razvoj Zadarske Županije Zadra Nova i REDAH – Regionalna razvojna agencija za ekonomski razvoj.

Osim toga, posjetili su i CODE Hub Mostar u cilju daljeg razvoja mreže CODE Hub coworking prostora u regionu.

U okviru posjete Mostaru dogovoreni su i detalji učešća timova iz IPC Tehnopolis i Intera TP na međunarodnom Hakatonu koji će se održati od 11. do 14. oktobra u Zadru. Dodatno, utvrđeno je i učešće navedenih partnerskih organizacija u aktivnostima koje će Tehnopolis organizovati u narednom periodu, sa posebnim fokusom na međunarodnu konferenciju koja će biti organizovana do kraja godine u Tehnopolisu, kao i zajedničko učešće na EU Coworking konferenciji.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...