Prezentovan pozicioni dokument za izradu Strategije za cjeloživotno preduzetničko učenje 2020-2024

11.06.2019

Danas se u prostorijama Ministarstva prosvjete Crne Gore u Podgorici održava drugi sastanak Radne grupe za izradu Strategije za cjeloživotno preduzetničko učenje 2020-2024. Budući da je IPC Tehnopolis jedan od učesnika u izradi Strategije, savjetnik za pravne i opšte poslove, Rade Zarubica, prisustvuje ovom sastanku.


Na sastanku je prezenzovan pozicioni dokument koji je Igor Brkanović, eksterni konsultant na izradi Strategije, pripremio na osnovu inputa dobijenih od članova Radne grupe. Članovi su zatim iznijeli sugestije i komentare koje imaju za cilj unapređenja dokumenta.
Ovaj dokument će biti polazna osnova za izradu prvog nacrta Strategije, čiji je krajnji cilj unapređenje preduzetničkog ekosistema u Crnoj Gori.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...