Prezentovana regionalna mentorska platforma kreirana u okviru projekta 2CODE

13.12.2021

Regionalna mentorska platforma – mreža mentora iz regiona Zapadnog Balkana, prezentovana je 9. decembra u Tehnopolisu.

Crnogorski startapovi koji su prethodne sedmice učestvovali na BootCampu, dobili su priliku da saznaju sve detalje o mentorskoj platformi, koja im pruža jedinstvenu priliku – da potpuno besplatno dobiju mentorske savjete iz različitih oblasti.

Platforma je namijenjena pojedincima i startapovima koji imaju poslovnu ideju, a potrebni su im savjeti kako da je razviju i unaprijede.

Kontaktirajući mentore koji su dostupni, korisnici platforme imaju priliku da na vrlo jednostavan način dobiju podršku koja im je potrebna.

Pored predstavnika Tehnopolisa – Marijane Jovović koja je prezentovala detaljno platformu i način registracije i Đorđija Brkuljana, koji je startapove upoznao sa tri infrastrukturna segmenta Tehnopolisa koji će im biti na raspolaganju, prezentaciji su prisustvovali i partneri iz Bit centra Tuzla i Intera Tehnološkog parka.

Događaju su prisustvovali i regionalni mentori Grabrijela Andrejaš, Hasib Alić i Mirko Ćurković, koji su podijelili svoja iskustva o radu na plarformi.

Svi vi kojima je potrebna mentorska podrška, brzo kliknite na https://code-hub.eu/?page_id=6818 i pročitajte sve detalje.

Regionalna mentorska platforma kreirana je u okviru projekta 2CODE, koji je sufinansiran sredstvima EFRR i IPA II fondova Evropske unije.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...