19.06.2024

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene

 

S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru.

CBCC 2024 će biti sjajna prilika da se povežete sa digitalnim nomadima, coworking menadžerima, preduzetnicima i predstavnicima javnih institucija iz cijelog regiona.

Ujedno ćete biti u prilici da razmjenite znanja i iskustava, ali i da upoznate Balkan kao atraktivnu destinaciju za digitalne nomade.

Zašto učestvovati?

Ovogodišnje izdanje CBCC-a nudi bogat program koji uključuje:

  • Uvodna predavanja i govore: Otkrijte jedinstvene vrijednosti i potencijale regiona kroz priče iskusnih digitalnih nomada i lokalnih stručnjaka.
  • Radionice za pružaoce usluga: Naučite kako da promovišete svoje usluge digitalnim nomadima i prilagodite svoju ponudu njihovim potrebama.
  • Vodič za uspješniji život digitalnog nomada: Praktične strategije za suočavanje sa izazovima i maksimizacija prednosti života i rada na daljinu.
  • Pravni okviri i mogućnosti: Informacije o zakonodavstvu i administrativnim zahtjevima u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, koje će vam olakšati poslovanje i život u regionu.

Osim bogatog edukativnog sadržaja, učesnici će imati priliku da istraže kulturne i istorijske znamenitosti Mostara kroz ture i društvene aktivnosti, kao i da se povežu sa drugim učesnicima u opuštenom okruženju.

Ne propustite priliku da budete dio ovog jedinstvenog događaja. Registrujte se putem LINKA, na kojem je dostupna i detaljna agenda. Obezbijedite svoje mjesto i pridružite se zajednici koja oblikuje budućnost rada na daljinu.

Konferenciju organizuju INTERA Tehnološki Park (Mostar, BiH) i Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis (Nikšić, Crna Gora), u saradnji sa DELI – prostorom za kreativno djelovanje (Niš, Srbija).

Povezani članci

RTIT >> Projektni sastanak i studijska posjeta Ninbergu

RTIT >> Projektni sastanak i studijska posjeta Ninbergu

Od 28. do 29. maja 2024. godine održana je studijska posjeta Ninbergu u sklopu RTIT >> projekta, na kome je IPC Tehnopolis vodeći partner. Trinaest projektnih partnera iz osam zemalja okupili su se kako bi razmijenili ideje o prenosu znanja, tehnologija i...