Prijavite se sada za Entrepregirl 2018 – Takmičenje za žene preduzetnice

20.11.2018

Preostalo je manje od nedjelju dana da se prijavite za takmičenje Entrepregirl!

Nakon inspirisanja više od 200 bugarskih djevojaka da se usude i podijele svoje ideje sa svijetom za svoje peto izdanje, Entrepregirl je postalo međunarodno takmičenje. Svaka djevojka od 16 do 25 godina, koja se ne plaši da podijeli svoju ideju, može to učiniti do 25. novembra 2018. godine kroz platformu: www.entrepregirlbg.com. Ideja se može odnositi na društvenu, kulturnu, poslovnu, digitalnu ili bilo koju drugu temu – nema ograničenja.

Dana 12. decembra, deset kandidatkinja koje uđu u najuži krug predstaviće svoje ideje pred međunarodnim žirijem. Sesija će biti emitovana online koristeći najnoviju virtuelnu komunikacionu tehnologiju.

Poseban vebinar na čelu sa vrhunskim ekspertom razmatraće ključne teme kao što su: izgradnja preduzetničkog stava, efikasno predstavljanje ideja i zlatna pravila preduzetničkog svijeta.

Hajde da izgradimo preduzetničke vještine, motivišemo se da postignemo profesionalne ciljeve iz mladosti i da se povežemo sa vrhunskim međunarodnim profesionalcima!

Takmičenje Entrepregirl organizuje Bugarski centar za žene u tehnologiji (BCWT) uz finansijsku podršku DELL EMC, SAP i Financial Times i partnera iz 8+ evropskih zemalja: A Bulgaria, Founder Institute, MOVE.BG, ABLE, Coding Girls, Women TechMakers Sofia, Women Who Code, Rails Girls, Bulgarian Fund for Women,  PWN Sofia, PWN Global, PWN Bucharest, Women in Tech Macedonia, Consulio, VEDOMA, INTERA, Innovation Center Banja Luka, Tehnopolis – Innovations and Entrepreneurship Center, Access Masters Tour, Global Women in Tech, Qlab.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...