Programiranje

10.03.2020

Obuka je besplatna.

Obuka se realizuje u saradnji sa Amplitudo d.o.o. (Amplitudo akademija).

Obuka funkcioniše po principu praktičnog rada. Cilj je da polaznici prođu što više zadataka kako bi na kraju obuke umjesto sertifikata posjedovali spisak projekata (CV, odnosno Git nalog) kojim potvrđuju budućim poslodavcima nivo svog znanja i praktičnog rada.

Na taj način rješava se glavni problem a to je eliminisanje praznine između formalne edukacije i potreba tržišta rada- kandidati će biti osposobljeni za rad na realnim projektima primjenom modernih tehnologija.

Tokom obuke zainteresovani će učiti o:

  1. Osnovama programiranja
  2. HTML/CSS
  3. Rad sa bazama
  4. PHP i JAVA programske jezike
  5. Nekoliko frameworka- Laravel, Springboot.

Mentori su iskusni programeri koji će kroz praktični rad, konsultacije i codereview prenositi svoje višegodišenje iskustvo stečeno radom na velikim projektima.

Trajanje obuke i termini:

Obuka će biti realizovana u periodu od  2. juna do 26. novembra, utorkom i četvrtkom u terminu od 17:00 do 19:00h.

Uputstvo za prijavu:

Prijavu u kojoj ćete navesti vaše ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona i obuku za koju se prijavljujete pošaljite na email adresu: [email protected]. U naslovu email-a navedite za koju se obuku prijavljujete (npr. Prijava za obuku o programiranju).

Svaki polaznik može poslati prijavu isključivo za sebe (prijave više osoba u jednom email-u neće biti prihvaćene) i može se prijaviti za pohađanje maksimalno dvije obuke.

NAPOMENA:

*Uz prijavu obavezno pošaljite CV i motivaciono pismo u kojem ćete navesti zašto se prijavljujete za obuku (u Word ili PDF formatu).

*Nekompletne prijave se neće razmatrati.

Predavači će izvršiti izbor kandidata na osnovu testiranja, o kome će prijavljeni biti blagovremeno obavješteni.

PRIJAVE SU OTVORENE OD 10.03. DO 15.05. 2020. godine.

O Amplitudo Akademiji:

Potpuno besplatna Amplitudo akademija edukuje i stručno usavršava mlade ljude na polju programiranja, marketinga, dizajna i projekt menadžmenta.

Koja je naša uloga?

Proizvodimo radnu snagu za branše sa deficitom ljudstva, koje su ujedno najatraktivnije za rad, i naravno – najplaćenije. Cilj je prevencija odliva mozgova ljudi iz Crne Gore, stvaranje stručnog kadra i pružanje podrške za sticanje novih znanja i vještina. Dodatni motiv polaznicima Akademije je šansa za zaposlenje u Amplitudu, najbrže rastućoj IT kompaniji u Crnoj Gori. Rezultati I generacije Amplitudo Akademije su 14 zaposlenih kandidata koji danas rade na realnim enterprise rješenjima.

 

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...