Promocija pravih vrijednosti: U sklopu Yugoslavia festa Tehnopolis organizuje radionicu “Bacimo svjetlost na nauku”

23.05.2018

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis u subotu, 26.05. u sklopu Yugoslavia Festa na Trebjesi organizuje mini manifestaciju “Bacimo svjetlost na nauku” sa početkom u 11 časova. U sklopu ovog događaja, biolog i hemičar kao demonstratori našeg stanara, Fondacije za promociju nauke PRONA, zajedno sa učenicima OŠ “Olga Golović” uvešće vas u uzbudljivi svijet nauke kroz različite oglede.

Kroz dvodnevni program Yugoslavia festa namijenjen djeci i roditeljima, 26. i 27. maja posjetiocima će se predstaviti veliki broj udruženja koji će organizovati pozorišne predstave za djecu, igre klikerima i lastišima, razne aktivnosti u cilju promocije sporta, nauke, skautizma, volonterizma i biciklizma, zatim o bezbjednosti u saobraćaju, plesu, folkloru… Osim toga, zajedno ćemo učiti o flori i fauni na Trebjesi, slušaćemo nikšićke pjesnike i sve ono što predstavlja kulturu življenja. Dio gdje će se nastupi odvijati simbolično je nazvan “Scena 752” (po nadmorskoj visini Trebjese), sa ciljem da se u godinama koje predstoje na tom mjestu napravi jedan izvođački amfiteatar.

Yugoslavia fest organizuje NVU Art 365 uz podršku Opštine Nikšić i uz pomoć brojnih kompanija, institucija i udruženja iz Nikšića, a u cilju promocije pravih vrijednosti i kulture življenja.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...