Promocija priručnika “Kako pokrenuti Start up iz Crne Gore”

20.03.2018

Promocija priručnika “Kako pokrenuti Start up iz Crne Gore”, autora Dražena Žujovića, jednog od osnivača prvog crnogorskog startapa – Tour Via Me, će se održati u Tehnopolisu u četvrtak, 22. marta.

Priručnik sadrži informacije o započinjanju startapa, a učesnici će biti u prilici da čuju zašto se u Crnoj Gori treba baviti biznisom u formi startapa, šta je potrebno da bi u tome bili uspješni i po čemu se startapovi razlikuju od običnih biznisa. Autor će govoriti o svom iskustvu i šta mu je to iskustvo donijelo, koji sistemi podrške u našoj zemlji postoje, kako doći do mentora, kao i šta je Crnoj Gori potrebno kako bi unaprijedila ambijent za osnivanje i razvoj startapova.

Priručnik je razvijen u okviru projekta „Unapređenje konkurentnosti i inovativnosti kroz politike ekonomskog rasta“ koji je sprovodila Kancelarija UNDP u saradnji sa Sistemom UN u Crnoj Gori, uz finansijsku podršku Fonda UN za ostvarivanje zajedničkih rezultata (UN Delivering Results Together Fund).

Promocija će se održati u Multimedijalnoj sali sa početkom u 10 časova.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...