Sastanak sa korisnicima crowdfunding-a u Tehnopolisu

12.12.2017

U Tehnopolisu je trenutno u toku sastanak sa donosiocima odluka i potencijalnim pružaocima podrške za crowdfunding.

Moderator događaja je Radivoje Drobnjak, a menadžerka biznis inkubatora IPC Tehnopolis Jelena Đedović prezentovala je prisutnima  projekat CrowdStream u okviru kojeg je sastanak organizovan.

U fokusu sastanka je razvoj ideja i zajedničke vizije za sprovođenje aktivnosti koje podrazumijevaju promjenu ili unapređenje zakonskog okvira u cilju poboljšanja uslova za crowdfunding na nacionalnom nivou, te prepoznavanje barijera za razvoj istog kroz praktične primjere.

Sastanak ima za cilj da kroz diskusiju sa učesnicima pomogne u izvođenju zaključaka o trenutnom stanju u državi i potencijalima za kreiranje okruženja u cilju razvoja inovacija, kao i da podstakne bolje razumijevanje problema i potreba lokalnih malih i srednjih preduzeća koji su u procesu traženja inovativnih vidova finansiranja sa fokusom na crowdfunding.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...