Stanari biznis inkubatora IPC Tehnopolis predstavili svoje ideje britanskoj Delegaciji među 11 najuspješnijih crnogorskih startapova

25.05.2018

Stanari biznis inkubatora IPC Tehnopolis – Grafički studio Bad Brain i Chodex studio juče su u Mtel Digitalnoj fabrici u Podgorici bili među 11 najuspješnijih crnogorskih startapova koji su imali priliku da predstave svoje aktivnosti Delegaciji iz Velike Britanije. Delegaciju je predvodio zamjenik ambasadora Velike Britanije u Crnoj Gori Gavin Vessey, a činili su je Derek Goodwin, šef odjeljenja za globalno preduzetništvo UK i Andrew Humphries, jedan od 10 najuspješnijih preduzetnika Velike Britanije.

Britanska ambasada u Crnoj Gori izabrala je naše stanare kao primjer uspješnih startapova da pred njenim predstavnicima i drugim uspješnim preduzetnicima prezentuju svoje ideje. Predstavnici 11 startapova iz Crne Gore imali su priliku da počnu prezentaciju kratkim predstavljanjem,  nakon čega su predstavnici ambasade razgovarali pojedinačno sa svakim od njih.

Na osnovu predstavljenih ideja, predstavnici ambasade će izabrati dva ili tri startapa koje će voditi u London početkom jula na globalnu konferenciju o startapovima gdje će ih upoznati sa investitorima iz Velike Britanije.

U nastavku pogledajte video prezentacije koje su pripremili grafički studio Bad Brain, koji čine Milovan Kadović i Ilija Nikčević, likovni umjetnici i grafički dizajneri, i Chodex Studio, čiji je osnivač Dalibor Peković.

Bad Brain:

Chodex Studio:

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...