Stanari Tehnopolisa snimili prvi film u 360˚ produkciji na prostoru Crne Gore

12.10.2017

Stanari IPC Tehnopolis Darko Žugić i Dalibor Peković (360˚ View Montenegro) snimili su prvi film u 360˚ produkciji na prostoru Crne Gore. U pitanju je dokumentarni video Polimskog muzeja iz Berana, snimljen u četiri segmenta.

Riječ je o inovativnoj tehnologiji snimanja u 360˚ video produkciji, koja predstavlja potpunu novinu na prostoru Crne Gore.

Ovakav video sadržaj omogućava korisnicima da pod uglom i do 360˚ pregledaju video sadržaj, što znači da se video zapisi mogu gledati iz bilo kog pravca ili perspektive, umjesto samo jedne, one prema kojoj je kamera postavljena.

Snimljena  4 segmenta predstavljaju: Priču o muzeju, Arheološku zbirku, Istorijsku zbirku i Etnografsku zbirku Polimskog muzeja Berane, čije područje ima veoma bogatu i zanimljivu istoriju koja seže, kako se pretpostavlja, čak u doba mezolita.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...