STARTING-UP IN NIKŠIĆ VOL. 4: Creative entrepreneurship and creating a startup ecosystem

15.11.2018

IPC Tehnopolis vas poziva da nam se u ponedjeljak, 19. novembra pridružite na četvrtom po redu Starting-up in Nikšić događaju na kojem će govoriti kreativni preduzetnik, mentor i konsultant – Will Mercer!

Mercer će govoriti o svom bogatom iskustvu iz svijeta preduzetništva, uspostavljanju uspješne poslovne saradnje, šta je to važno za razvoj poslovne ideje, te o tome kako prevazići probleme u poslovanju.

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom interaktivnom predavanju u ponedjeljak u 11 časova u CODE Hub-u Tehnopolisa i obogatite svoje znanje o funkcionisanju startap zajednice i kreativnom preduzetništvu, te saznate koje su to korisne knjige i blogovi iz ove oblasti, kao i ko su uspješni preduzetnici koji mogu biti značajni uzori u procesu profesionalnog razvoja.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...