Starting-up in Nikšić vol. 8: Kako do investicije?

18.07.2019

Dijeliti iskustva je važno zato što na taj način jačamo startup ekosistem i dokazujemo jedni drugima da je uspjeh iz malih sredina kao što je crnogorska moguć. Zato su naši gosti na osmom Starting-up in Nikšić događaju mladi i talentovani osnivači startup-a Uhura Solutions koji su nedavno dobili investiciju od 400.000 eura!

Oni će ovog puta govoriti o tome koliki put su prešli za ove četiri godine poslovanja, kako su došli na ideju i pokrenuli startup iz Crne Gore, kakvo je njihovo iskustvo iz programa akceleracije kroz koje su prošli, kako izgleda poslovati u Londonu, ali i o investiciji koja je trenutno aktuelna.

Druženje sa Đurom Stojanovićem, Bojanom Tešićem, Blažom Crvenicom i Mladenom Markovićem je zakazano za 25. jul u 18h, u CODE Hub-u IPC Tehnopolis! Pozivamo startup-ere, preduzetnike i sve zainteresovane koji žele da započnu biznis ili ih jednostavno zanima uzbudljiv svijet startapova da nam se pridruže!

Učešće je potrebno potvrditi na email [email protected]. Čekamo vas!

Uhura Solutions je startup kompanija koja je razvila rješenje bazirano na vještačkoj inteligenciji, koje čita i razumije ugovore na čovjeku sličan način, a u cilju ubrzavanja procesa donošenja odluka u finansijskim institucijama.

Rješenje nudi automatizaciju i skraćenje vremena procesuiranja dokumenata sa sati na minute.

 

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...