Svečanom dodjelom sertifikata obilježen kraj jesenje sezone obuka

16.12.2019

Večeras je u IPC Tehnopolis upriličena svečana dodjela sertifikata polaznicima jesenje sezone obuka.

Tokom prethodna tri mjeseca, ukupno 147 polaznika unapređivalo je svoje profesionalne vještine i sticalo znanja koja će im pomoći u njihovom daljem razvoju.

Jesenji ciklus obuhvatio je 11 obuka iz sljedećih oblasti: grafički dizajn, web dizajn, programiranje za početnike, programiranje za djecu, zaštita intelektualne svojine, razvoj proizvoda, razvoj karijere, Excel, emocionalna inteligencija, 3D modelovanje i štampa i digitalni marketing, a Tehnopolis je obezbijedio sredstva za finansiranje devet obuka, pa je učešće za polaznike bilo bez naknade.

Obuke su vodili iskusni mentori i predavači, koji su svoja znanja prenijeli učesnicima, te sa njima ostvarili kontakt za dalje kosultacije i eventualnu pomoć u razvoju njihovih ideja ili karijera. Kako su rekli, veoma su zadovoljni interesovanjem učesnika, ali i postignutim rezultatima.

„Grupa koja se prijavila ove godine je bila jako interesantna i vreoma zainteresovana za oblast digitalnog marketinga. Bilo je inspirativno raditi sa njima i nadam se da su svi sa radionice otišli zadovoljni zbog stečenih iskustava i novih znanja koje će im pomoći u promociji njihovih proizvoda, usluga ili biznisa kroz digitalne kanale komunikacije“, kazala je Anđela Đokić, predavač iz oblasti digitalnog marketinga.

Predavač na obuci Programiranje za početnike, Vladica Avramović, istakao je da je da su kroz nekoliko radionica ispunili zacrtane ciljeve predviđene programom obuke: „Radili smo konkretne praktične zadatke kroz praktičnu primjenu i jedan opšti zaključak na kraju je da su polaznici jako napredovali u svom znanju, imali su različita predznanja, ali su uspjeli svi na kraju obuke da naprave gotovu aplikaciju koju su posle instalirali na svojim telefonima i imaju gotov proizvod koji dalje mogu unapređivati.“

I učesnici obuka izrazili su veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima i prilikom da na ovaj način dodatno unaprijede svoje vještine, ali i naglasili želju za organizovanjem naprednih nivoa obuka.

„Prijavila sam se da bih naučila kako da upravljam svojom karijerom u digitalnom svjetu. Znamo koliko su digitalni mediji i druge aplikacije koje danas koristimo značajni i kako da napravimo lični brend i budemo prepoznatljivi na tržištu rada. Mogućnost koju je Tehnopolis pružio mladim ljudima da usavršavaju svoja znanja na ovaj način je sjajna i svakome bih preporučila da iskoristi priliku i prijavi se za obuke iz oblasti koje ih najviše interesuju“, kazala je polaznica obuke Upravljanje karijerom u digitalnom svijetu, Dragana Ćalasan.

„Za obuku o dizajnu i štampi čula sam i prije nego je počeo ovaj ciklus obuka u Tehnopolisu. Veoma sam zadovoljna stečenim znanjem i znam da će mi koristiti na trenutnom poslu jer radim u firmi koja se bavi štampom. Takođe, nadam se da će biti organizovan i napredni nivo ove obuke kako bih stekla još više znanja iz ove oblasti”, rekla je Danka Zorić, polaznica obuke Osnove dizajna i štampe.

 

Tokom ove godine, IPC Tehnopolis je kroz dva ciklusa organizovao 17 obuka, koje je pohađalo oko 230 učesnika. Naredni ciklus obuka biće organizovan na proljeće 2020. godine.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...