Svjetska nedjelja novca obilježena u Tehnopolisu

15.03.2018

U sklopu obilježavanja Svjetske nedjelje novca, Centralna banka Crne Gore u partnerstvu sa Inovaciono preduzetničkim centrom Tehnopolis danas je organizovala cjelodnevni događaj u Tehnopolisu u sklopu kog je održan niz edukativnih predavanja na temu novca, štednje, kao i uloge i značaja finansijskih institucija.

Događaj je otvorio izvršni direktor Centralne banke Crne Gore, dr Radoica Luburić, a predavanju su prisustvovali učenici OŠ „Olga Golović“, Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole i Gimnazije „Stojan Cerović“ iz Nikšića.

Svjetska nedjelja novca je globalna manifestacija koja se organizuje na inicijativu Međunarodnog pokreta za finansijsku edukaciju djece i mladih (CYFI), a obilježava se u preko 130 zemalja svijeta. Manifestacija  ima za cilj jačanje finansijskog opismenjavanja, kao i širenje finansijskih znanja i vještina kod djece i mladih.

 

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...