Tehnopolis okupio predstavnike sedam evropskih partnera na projektu CrowdStream

16.04.2019

IPC Tehnopolis u periodu od 16. do 17. aprila organizuje sastanak projektnih partnera u okviru projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation (CrowdStream).  Sastanku prisustvuju predstavnici Tehnopolisa Ratko Bataković – izvršni direktor, Vanja Zorić Šundić – pomoćnica direktora, Aleksandar Janičić – menadžer za upravljanje projektima i razvoj preduzetništva i Đorđije Brkuljan – menadžer za upravljanje programskim aktivnostima i razvoj preduzetništva. Pored predstavnika Tehnopolisa, sastanku prisustvuju i predstavnici projektnih partnera: South Bohemian Agency for Support to Innovative Enterprising (Češka), ConPlusUltra Ltd. (Austrija), Pannon Business Network Association (Mađarska), Union of Bulgarian Black Sea Local Authorities (Bugarska), Styrian Technology Park (Slovenija), Technical University of Kosice, Faculty of Economics (Slovačka) i Univerzitet u Beogradu (Srbija).

Tokom dvodnevnog sastanka biće prezentovan dosadašnji napredak u realizaciji projektnih aktivnosti u okviru svakog od radnih paketa od strane svakog od partnera u završnom periodu projekta, uradiće se evaluacija dosadašnjih aktivnosti i definisati plan preostalih aktivnosti do kraja projekta.

Predstavnici Tehnopolisa su prezentovali aktivnosti u okvira radnog paketa Pilot akcije, sa posebnim fokusom na Final pitching event koji je održan u Tehnopolisu 9. aprila, kao i informacije o procesu pripreme crowdfunding kampanja.

U okviru sastanka je prezentovana i online edukativna platforma www.pbn-elearning.hu koja predstavlja rezultat projekta, a koja ima za cilj izgradnju kapaciteta i znanja u oblasti crowdfundinga. Na platformi se nalazi 6 modula koji pružaju sve relevantne informacije o crowdfundingu. Moduli 1, 2 i 3 uvode u osnove crowdfundinga (proces, pravni okvir, platforme itd.), moduli 4 i 5 vam pomažu da izgradite sopstvenu kampanju, dok modul 6 pomaže organizacijama za podršku biznisu da poboljšaju svoje usluge.

Na samom kraju, partneri na projektu su prezentovali agendu završne konferencije projekta koja će se održati 28. maja 2019. godine u Varni, Bugarska.

Sastanak se održava u sklopu projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation (CrowdStream) na kom je Tehnopolis partner, a koji je finansiran od strane Evropskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) kroz program „INTERREG DANUBE 2014-2020”.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...