Tehnopolis organizuje Regionalni kamp za mlade preduzetnike – Prijavi se!

25.09.2019

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis poziva sve zainteresovane studente iz Crne Gore koji žele nauče da razmišljaju i djeluju kao preduzetnici i razviju osnovne preduzetničke vještine, da se prijave za drugi po redu Regionalni kamp za mlade preduzetnike, koji će se održati u periodu od 18. do 21. oktobra na Vučju u Nikšiću.

Motivisani uspješno realizovanim aktivnostima koje Tehnopolis sprovodi u cilju promocije i razvoja preduzetništva, gdje poseban akcenat stavljamo na mlade ljude, te pozitivnim iskustvom sa prethodnog Kampa, ove godine organizujemo Regionalni kamp na kojem će učestvovati studenti iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Tokom četvorodnevnog Kampa, učesnici će imati priliku da saznaju nešto više o preduzetništvu, načinu prepoznavanja dobre biznis ideje i komercijalizacije, procesu izrade biznis planova i finansiranju biznisa. Pored edukacije i transfera znanja između regionalnih organizacija, razmjene iskustava i umrežavanje budućih preduzetnika, učesnici će biti bogatiji i za praktičnu primjenu preduzetničkih znanja, kako raditi na razvoju biznis ideje, kome se obratiti za podršku i još mnogo toga. Iz iskustva predavača iz Crne Gore i regiona proći će korake od razvijanja ideje do izlaska na tržište kroz faze kao što su: validacija ideje, razvijanje ideje kroz biznis plan, marketing strategija, finansije, komercijalizacija.

Među predavačima su eminentni stručnjaci, ali i mladi uspješni preduzetnici: Velibor Bošković, Antonije Pušić (Rambo Amadeus), Ratko Bataković, Vanja Zorić Šundić, Ana Simonović, Milan Babić, Nenad Stojanović, Mirsad Hadžalić, Darko Ivanović, Đuro Stojanović i Blažo Crvenica. Takođe, u neformalnom dijelu studenti će dobiti mogućnost da razmjene iskustva sa svim našim predavačima.

Nakon teorijskog i praktičnog sticanja znanja, svakom od učesnika Kampa će biti uručen i sertifikat.

Poziv je otvoren za sve mlade, ambiciozne studente koji će biti izabrani na osnovu dostavljene prijave i motivacionog pisma u kojem će navesti zašto se prijavljuju za Kamp. Prijavu sa naznakom „Za Kamp za mlade preduzetnike“ potrebno je poslati na email: [email protected] najkasnije do 10. oktobra.

Smještaj i hrana za sve učesnike tokom trajanja Kampa su obezbijeđeni.

Vidimo se na Vučju!

Povezani članci

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Današnjim Demo danom završen je sedmodnevni Startup kamp za mlade koji je bio prilika da 5 timova srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, prezentuju svoje inovativne ideje koje su razvijali tokom trajanja kampa. Prema mišljenju stručnog žirija najbolju ideju je...

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U prostorijama IPC Tehnopolisa je započeo Startup kamp za mlade, koji će trajati do 28. novembra. Ova jedinstvena prilika okuplja 25 talentovanih srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, koji će kroz interaktivni program obuke, predavanja, prezentacije i radionice imati...

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Juče održanim MeetUp-om na temu potencijala za razvoj društvenog preduzetništva započela je faza Ideacije RISE (Regionalni inkubator za društveno preduzetništvo) projekta. Ovaj događaj je po prvi put okupio četvtu generaciju RISE timova, u cilju dodatne motivacije za...