Tehnopolis: Počela obuka iz oblasti brendiranja

27.09.2017

U Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis danas je počela višednevna obuka iz oblasti brendiranja klastera i regiona kao destinacija.

Predavači na obuci bili su mr Veselin Gardašević, ekspert iz oblasti marketinga, i Ratko Bataković, izvršni direktor IPC Tehnopolis.

Tokom današnje radionice predavači su na primjeru Agroturističkog klastera „Nikšić“ učesnicima približili proces izgradnje jednog brenda: od kreiranja vizuelnog identiteta do specifičnih aktivnosti za njegovo osnaživanje.

Analizirajući primjere dobre prakse i studije slučaja, učesnici su imali priliku da čuju više detalja o značaju ličnog brendiranja, kao i koji su to elementi neophodni za taj proces.

Osim članova Agroturističkog klastera Nikšić i drugih zainteresovanih lica, obuci su prisustvovali i članovi klastera „Probaj domaće“ iz Podgorice.

Obuku je organizovao Klaster Agroturizam Nikšić u saradnji sa Inovaciono preduzetničkim centrom Tehnopolis kroz projekat o podršci razvoja klastera. Ovaj projekat je podržan od strane Ministarstva ekonomije.

Povezani članci

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Današnjim Demo danom završen je sedmodnevni Startup kamp za mlade koji je bio prilika da 5 timova srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, prezentuju svoje inovativne ideje koje su razvijali tokom trajanja kampa. Prema mišljenju stručnog žirija najbolju ideju je...

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U prostorijama IPC Tehnopolisa je započeo Startup kamp za mlade, koji će trajati do 28. novembra. Ova jedinstvena prilika okuplja 25 talentovanih srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, koji će kroz interaktivni program obuke, predavanja, prezentacije i radionice imati...

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Juče održanim MeetUp-om na temu potencijala za razvoj društvenog preduzetništva započela je faza Ideacije RISE (Regionalni inkubator za društveno preduzetništvo) projekta. Ovaj događaj je po prvi put okupio četvtu generaciju RISE timova, u cilju dodatne motivacije za...