Tehnopolis: Počela obuka iz oblasti komunikologije

29.08.2017

U Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis danas je počela višednevna obuka iz oblasti komunikologije.

Predavač na obuci bila je Marija Stevuljević, ekspert iz oblasti marketinga i komunikacija, koja je učesnicima govorila o značaju i funkciji komunikologije, s posebnim osvrtom na njenu ulogu kada je razvoj turizma u pitanju.

Tokom višednevnog treninga učesnici će imati priliku da čuju više informacija o osnovnim komunikološkim pojmovima i njihovoj primjeni u pozicioniranju klastera, zatim o formiranju i pravilnom plasiranju intencionalnih i objektivnih poruka, kao i o funkcijama informacije i efektima koje poruke mogu imati na stavove i mišljenja turista.

Obuku je organizovao Klaster Agroturizam Nikšić u saradnji sa Inovaciono preduzetničkim centrom Tehnopolis kroz projekat o podršci razvoja klastera. Ovaj projekat je podržan od strane Ministarstva ekonomije.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...