Tehnopolis potencijalni nosilac znaka nacionalnog brenda

26.09.2018

Šesta Konferencija o nacionalnom brendiranju, koju organizuje Ministarstvo ekonomije, počela je juče u hotelu “Palma” u Tivtu. Ispred Tehnopolisa konferenciji prisustvuje menadžer za upravljanje projektima i razvoj preduzetništva, Aleksandar Janičić.

Konferenciju o nacionalnom brendiranju su otvorili generalni direktor Direktorata za razvoj nacionalnog brenda i zaštitu potrošača u Ministarstvu ekonomije Crne Gore, mr Jovo Rabrenović i rukovodilac Kancelarije Projekta „Hans Zajdel“ Fondacije za Srbiju i za Crnu Goru Lutz Kober.

Na konferenciji su predstavljene predstojeće aktivnosti vezane za razvoj, pozicioniranje i implementaciju nacionalnog brenda Crne Gore.

Tokom prvog dana konferencije, Aleksandar Janičić je predstavio rad IPC Tehnopolis kao potencijalnog korisnika nacionalnog brenda. Postignuti rezultati u prethodnom periodu, kao i značajno pozicioniranje Tehnopolisa na nacionalnom i međunarodnom nivou zapaženi su od strane Ministarstva ekonomije Crne Gore, te je Tehnopolis prepoznat kao potencijalni nosilac vizuelnog identiteta i slogana nacionalnog brenda u narednom periodu.

U toku događaja su organizovana i tri panela na temu razvoja nacionalnog brenda, definisanja slogana i logotipa,  u okviru kojih su govorili eminentni univerzitetski profesori, istaknuti crnogorski sportisti, predstavnici ministarstava iz Crne Gore, kao i rukovodioci značajnih crnogorskih i regionalnih institucija.

Povezani članci

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Današnjim Demo danom završen je sedmodnevni Startup kamp za mlade koji je bio prilika da 5 timova srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, prezentuju svoje inovativne ideje koje su razvijali tokom trajanja kampa. Prema mišljenju stručnog žirija najbolju ideju je...

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U prostorijama IPC Tehnopolisa je započeo Startup kamp za mlade, koji će trajati do 28. novembra. Ova jedinstvena prilika okuplja 25 talentovanih srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, koji će kroz interaktivni program obuke, predavanja, prezentacije i radionice imati...

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Juče održanim MeetUp-om na temu potencijala za razvoj društvenog preduzetništva započela je faza Ideacije RISE (Regionalni inkubator za društveno preduzetništvo) projekta. Ovaj događaj je po prvi put okupio četvtu generaciju RISE timova, u cilju dodatne motivacije za...