Treća generacija pripravnika započela s radom u Tehnopolisu

15.01.2018

Nakon dosadašnje dvije generacije pripravnika, Tehnopolis nastavlja započetu praksu upošljavanja pripravnika kroz program stručnog osposobljavanja u trajanju od 9 mjeseci.

Dobrodošlicu pripravnicima poželio je izvršni direktor Ratko Bataković i menadžment IPC Tehnopolis, nakon čega je počeo i njihov prvi radni dan u sektorima u kojima su raspoređeni.

Sprovođenjem Vladinog programa stručnog osposobljavanja ponovo je data mogućnost zaposlenja mladim, visokoobrazovanim ljudima, koji će tokom pripravničkog programa dodatno razviti svoje mogućnosti i svojim sposobnostima doprinijeti poslovanju kompanija.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...