Treći dan Startap Akademije u Beogradu: Predstavnica Tehnopolisa na treningu za menadžere habova

19.10.2018

U Beogradu je trenutno u toku treći dan Startap Akademije, na kome ispred Tehnopolisa prisustvuje menadžerka biznis inkubatora Jelena Đedović. Prethodna dva dana su bila posvećena startapovima, koji su od međunarodnih stručnjaka učilii o fundraisingu i pristupu investitorima.

U fokusu današnje radionice su menadžeri habova koji su u prilici da nauče više o tome kako se gradi međunarodna mreža mentora i zašto je bitna, kako kvalitetno startapove pripremiti za nastup pred investitorima i na šta se fokusirati kada je u pitanju prikupljanje sredstava, ne samo za startapove već i za habove.

Pored predstavnice Tehnopolisa, na radionici učestvuju i menadžeri regionalnih organizacija za podršku startapovima – Digitalizuj.Me iz Crne Gore,  PROTIK ICT Centar i Center for Information and Development iz Albanije, Centar za transfer tehnologije iz Srbije, Networks i SPARK iz Bosne i Hercegovine, Center for Technology Transfer and Innovations – INNOFEIT iz Makedonije, te ICK sa Kosova.

Uz podršku Tehnopolisa, na drugom modulu Startap Akademije učestvuju i dva crnogorska startapa – Daktilograf  i The Badger.

Obuku za menadžere sprovode međunarodno priznati treneri Selma Prodanović, ekspert za razvoj biznisa i investiranje, Florian Kandler, osnivač tri startapa od kojih su dva uspjela da prikupe preko 3 miliona EUR sredstava putem fundraisinga, i Sreten Vranić, direktor Sektora stanovništva u Erste Banci i dugogodišnji mentor na više preduzetničkih programa.

WB6 Startup Akademija je dio projekta “Strengthening the Startup EcoSystem in the Western Balkan Region”, koji je finansiran od strane  Regionalnog fonda za promociju spoljne trgovine – GIZ/ORF FT, a na kome je Tehnopolis jedan od partnera.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...