Treći dan Startup Akademije: Predstavnica Tehnopolisa na treningu za hub menadžere

19.09.2018

Trenutno je u toku treći dan WB6 Startup Akademije u Sarajevu, kojem ispred Tehnopolisa prisustvuje menadžerka biznis inkubatora Jelena Đedović. Današnja radionica namijenjena je menadžerima habova u cilju jačanja njihovih kapaciteta i ključne teme kojima se bavi tiču se modela pomoći razvoju startapova i samih habova.  Pored predstavnice Tehnopolisa, na radionici učestvuju i menadžeri regionalnih organizacija za podršku startapovima – Digitalizuj.Me iz Crne Gore,  PROTIK ICT Centar i Center for Information and Development iz Albanije, HUB387, Networks i SPARK iz Bosne i Hercegovine, te ICK sa Kosova.

Obuke za hub menadžere sprovode tri međunarodno priznata trenera: Selma Prodanović, ekspert za razvoj biznisa i investiranje, Adrian Zettl-Singht, ekspert za prodaju i growth hacking i izvršni direktor firme The Grofthbase, i Nedim Tarakčija, ekspert za prodaju i upravljanje startap ekosistemima i habovima u Italiji, Albaniji i BiH.

Prethodna dva dana održane su radionice na temu Sales&Growth Hacking za regionalne startapove, među kojima su bili  Bad Brain Studio, Daktilograf i The Badger iz Crne Gore, a koje je Tehnopolis uključio u rad Akademije. Sama Akademija se sastoji od tri modula, kroz koje će startapovi uz pomoć međunarodnih eksperata unaprijediti svoje biznis ideje, osnažiti kapacitete, uvezati se sa najboljjim startapovima, konsultantima i organizacijama za podršku razvoju startapova zemalja Zapadnog Balkana.

Startup Akademija je organizovana u okviru projekta “Strengthening the Startup EcoSystem in the Western Balkan Region”, koji je finansiran od strane  Regionalnog fonda za promociju spoljne trgovine – GIZ/ORF FT, a na kome je Tehnopolis jedan od partnera.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...