U budućoj zgradi Tehnopolisa obilježeno otvaranje Kulturnog centra Punkt

16.01.2016

U petak 20. februara 2015. godine u prostorijama zgrade bivšeg Doma Vojske, koja je sada u vlasništvu Inovaciono preduzetničkog centra “Tehnopolis” d.o.o. održana je kulturna manifestacija u organizaciji NVU Civis Diversus i NVU Tunjel, čime je ujedno i otpočeo rad Kulturnog centra „Punkt“.

Posjetioci ovog događaja mogli su da vide izložbu slika talentovanih nikšićkih stvaralaca, kao i niz eksperimentalnih filmova, nakon čega je upriličen koncert dva nikšićka benda Manitou i Mangrov, zajedno sa Holographic Human Element, gostima iz Travnika. Ovo dešavanje je privuklo veliki broj sugrađana, ali nijesu bili rijetki ni oni koji su za ovu priliku došli iz drugih gradova, iščekujući nesvakidašnji događaj.

Manifestacija je pobrala isključivo pozitivne kritike, a IPC “Tehnopolis” će i u budućnosti podržavati ovakve i slične inicijative koje promovišu inovacije, preduzetništvo, nauku i kulturu.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...