U petak počinje prvi Kamp za mlade preduzetnike

18.07.2018

Prvi preduzetnički kamp u organizaciji Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis počeće u petak, 20. jula na Vučju.

Dvadeset mladih ljudi iz čitave Crne Gore biće u prilici da tokom trodnevnog događaja savladaju ključne vještine neophodne za uspješnu poslovnu komunikaciju, realizaciju preduzetničkih ideja i vođenje biznisa u skladu sa poslednjim trendovima i uslovima na tržištu.

Stručni predavači podijeliće sa učesnicima svoja iskustva i znanja kada su u pitanju trendovi u poslovanju, tajne uspješne poslovne komunikacije, kreiranje i izrada biznis planova i funkcionisanje startap zajednice. Osim toga, učesnici će biti u prilici da saznaju više informacija o aktivnostima i funkcionisanju biznis inkubatora i coworking prostora u Tehnopolisu, te da se u direktnoj komunikaciji sa uspješnim preduzetnicima konsultuju oko tema značajnih za ovu oblast.

Nakon teoretskog dijela, svi učesnici Kampa koji pokažu interesovanje za dalji razvoj svoje ideje dobiće tehničku podršku Tehnopolisa u tom procesu.

Cilj događaja je da mladim ljudima iz čitave Crne Gore ukaže na značaj preduzetništva i podstakne ih da razvijaju osnovne preduzetničke vještine, odnosno da nauče da razmišljaju i djeluju kao preduzetnici.

Realizaciju kampa su podržali Alter Modus, CKB, Ministarstvo nauke  i Ministarstvo ekonomije.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...