U regiji Dunav sprovedeno više od 860 uspješnih crowdfunding kampanja

21.12.2017

U okviru CROWDfunding to mainSTREAM innovation projekta na kojem je Tehnopolis partner izrađene su i objavljene regionalne tržišne analize među kojima se nalazi i analiza crnogorskog crowdfunding tržišta.

Podaci su dostupni na zvaničnoj stranici Interreg Danube Transnational programa.

Cilj projekta je poboljšanje djelotvornosti javne i privatne poslovne podrške za spin-off, start-up i socijalna preduzeća pri pristupu kvalitativnom alternativnom finansiranju (grupno finansiranje-CF) kako bi se iskoristio inovacioni potencijal u dunavskoj regiji.

Projekat je sufinansiran sredstvima Evropske unije u okviru programa evropske teritorijalne saradnje – INTERREG Danube. Ukupna vrijednost projekta je 1.649.950,00 EUR, a sprovodi se zaključno do 31. maja 2019. godine.

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis jedan je od partnera na projektu, dok je vodeći partner „Agency for European Integration and Economic Development“ iz Austrije.

Regional profile Montenegro

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...