U Tehnopolisu održan info dan povodom grant programa za izgradnju kapaciteta i zagovaranje za održivi ruralni razvoj na teritoriji Zapadnog Balkana

29.11.2017

Info dan povodom grant programa za izgradnju kapaciteta i zagovaranje za održivi ruralni razvoj na teritoriji Zapadnog Balkana održan je danas u Tehnopolisu. Prezentaciji su prisustvovali predstavnici Mreže za ruralni razvoj Crne Gore i organizacija civilnog društva (OCD) – organizacija za poljoprivredni i ruralni razvoj, organizacija za zaštitu životne sredine, kao i predstavnici lokalne zajednice.

Na događaju su prezentovane osnovne informacije o LEADER i LRVZ pristupu, a potencijalnim aplikantima prezentovane su i detaljnije i praktične informacije o prioritetnim područjima poziva i načinu prijave.

Sljedeći info dan održava se u četvrtak, 30.11. u Pljevljima, u zgradi Skupštine Opštine Pljevlja sa početkom u 12 časova.

Mreža za ruralni razvoj Crne Gore organizuje info dane povodom poziva za grantove u okviru grant programa za izgradnju kapaciteta i zagovaranje za održivi ruralni razvoj na teritoriji Zapadnog Balkana.

Info dani se sprovode u okviru ALTER projekta (Active Local Territories for Economic development of Rural areas) koji je finansiran od strane EU.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...