U Tehnopolisu svečano uručene nagrade najboljima na literarnom konkursu Fondacije Marija Kotri

05.10.2018

U Tehnopolisu su danas uručene nagrade najboljim učenicima na literarnom konkursu “Mariji s ljubavlju”, koji Fondacija Marija Kotri i OŠ Olga Golović organizuju već treću godinu zaredom.

Prvu nagradu dobila je Anđela Dulović iz OŠ Mileva Lajović Lalatović na temu “Knjiga – moj prozor u svijet”, a njena mentorka je bila nastavnica Svetlana Drašković.

Druga nagrada pripala je Pavlu Delibašiću iz OŠ Olga Golović, pod mentorstvom Mirjane Vujović, a treća Sari Perišić iz OŠ Braća Ribar, mentor Ana Komnenić.

Dvije specijalne nagrade otišle su u ruke Milice Kovačević iz OŠ Mileva Lajović Lalatović, mentorka Svetlana Drašković i Luke Jakovljevića iz OŠ Olga Golović, mentorka Vera Mićunović.

Kako je ispred Fondacije podsjetio Đorđije Kotri, prve dvije godine konkurs je bio u okviru škole “Olga Golović”.

Najbolji su dobili knjige u izdanju Fondacije, “Marija i slavuj – Putovanje po mjesečini”, a prve tri nagrade po još jednu knjigu dječije književnosti.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...