U Tehnopolisu upriličeno potpisivanje ugovora sa novim korisnicima podrške IPC Tehnopolis

04.09.2017

U multimedijalnoj sali IPC Tehnopolis potpisani su ugovori sa novim korisnicima podrške Tehnopolisa, koji od danas dobijaju status stanara.

Izvršni direktor Ratko Bataković je pozdravio prisutne i poželio im dobrodošlicu u Tehnopolis, navodeći da je naša osnovna misija upravo podrška i razvoj biznis ideja, te da ćemo, kao i do sada, koristiti sve raspoložive resurse da im pomognemo da svoj biznis učine održivim i samim tim pomognu privredni razvoj naše Opštine.

Pored izvršnog direktora, potpisivanju su prisustvovali i menadžer biznis inkubatora IPC Tehnopolis Jelena Đedović, kao i novi stanari: Bojana Maksić, Mira Rovčanin, Darko Jovović, Vladimir Cerović, Vida Ristić i Danilo Niković.

Napominjemo da je javni poziv za dodjelu poslovne podrške IPC Tehnopolis otvoren i pozivamo sve zainteresovane da se prijave. Više informacija možete pronaći na www.tehnopolis.me ili nas kontaktirajte na [email protected] i broj telefona 067 667 234.

 

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...