Uspješno završen prvi krug obuka iz digitalnog marketinga

22.06.2018

Juče je završen prvi krug besplatnih obuka iz oblasti digitalnog marketinga koje je Tehnopolis organizovao u periodu od 4. do 21. juna. Sjajna energija koja je vladala na radionicama, uz individualan pristup svakom učesniku i njegovom biznisu, rezultirali su uspješnom obukom i kreiranjem zajednice zadovoljnih polaznika koji će u narednom periodu imati priliku da stečeno znanje primijene u svojim oblastima djelovanja.

Obuku je uspješno završilo dvadeset polaznika iz cijele Crne Gore, od mladih marketara, preko psihologa, fotografa i filozofa, do grafičkih dizajnera, novinara i preduzetnika koji su kroz deset modula naučili kako da svoj biznis predstave javnosti na pravi način i kako da se ponašaju prilikom prezentovanja na digitalnim kanalima, ali i prema svom potrošaču.

Pored toga što su unaprijedili svoje znanje o  SEO optimizaciji, kreiranju sadržaja, te ulozi digitalnog marketinga i društvenih mreža u cilju unapređenja biznisa, svi učesnici su imali priliku da dobiju konkretne savjete za svoj biznis od Anđele Lazarević, eksperta za oblast marketinga.

Višečasovna predavanja su prolazila u znaku dobrog raspoloženja, ali i posvećenog rada, pa je za ukupno 30 sati obuke uložen veliki trud kako bi naši polaznici naučili da na pravi način koriste nove oblike promovisanja biznisa koje nam je digitalna era donijela, te da povećaju prodaju, pronađu nove klijente i izgrade brend po kome će biti prepoznatljivi.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...