Uz podršku Tehnopolisa tri crnogorska startapa na Startup Akademiji u Sarajevu

17.09.2018

WB6 Startup Akademija počela je danas u Sarajevu, a u cilju podrške razvoju i jačanju startap zajednice u našoj zemlji, Tehnopolis je u rad Akademije uključio i tri crnogorska startapa: Bad Brain studio, Daktilograf i The Badger. Predstavnici ova tri startapa će narednih dana zajedno sa menadžerkom biznis inkubatora Jelenom Đedović učiti kako da poslovanje svojih startapova podignu na veći nivo.

Prvi dan Startup Akademije otvorio je Edin Saračević, osnivač HUB-a 387, koji je ujedno i domaćin prvog modula Akademije pod nazivom Sales&Growth Hacking. Modul je podijeljen u dva dijela, od kojih je prvi dio namijenjen regionalnim startapovima, dok je drugi rezervisan za trening hub menadžera. Ključne teme koje će biti obrađene u toku ova dva dana tiču se značaja prikupljanja i analize podataka o prodaji, metodama povećanja prodaje, kreiranja plana rasta, načinima korišćenja marketing alata, a sve u cilju bržeg rasta i razvoja startapova.

WB6 Startup Akademija je dio projekta “Strengthening the Startup EcoSystem in the Western Balkan Region”, koji je finansiran od strane  Regionalnog fonda za promociju spoljne trgovine – GIZ/ORF FT, a na kome je Tehnopolis jedan od partnera.

Na Startup Akademiji učestvuju predstavnici habova i startapova iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije i sa Kosova.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...