Web dizajn

10.03.2020

Obuka je besplatna.

Sadržaj obuke:

Polaznici obuke o web dizajnu će steći potrebna znanja za izradu gotovog proizvoda web prezentacije kao i njegovog plasiranja na internetu.

Posebne vještine koje se mogu steći ovim programom su:

  • Kreativnost
  • Logičko razmišljanje
  • Internet pismenost većeg stepena
  • Snalažljivost u nepredvidljivim situacijama
  • Psihologija razmišljanja

*Tokom obuke će se izvršiti testiranje polaznika. Polaznik se testira radi provjere znanja iz teorijskog i praktičnog dijela nastave.

*Završni ispit se odnosi na kreiranje gotovog web sajta.

Uslovi za pohađanje obuke:

  • Uzrast stariji od 18 godina,
  • Posjedovanje lap top-a minimalne konfiguracije: min i-3 procesor, min 4 giga RAM memorije i HDD 500 mb (storage HDD)

Trajanje obuke i termini:

Obuka će biti realizovana u periodu od 3. juna do 21. avgusta, srijedom i petkom u terminu od 17:00 do 19:00h.

Minimalan broj prijava za održavanje obuke je 10, maksimalan broj polaznika je 15.

Uputstvo za prijavu:

Prijavu u kojoj ćete navesti vaše ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona i obuku za koju se prijavljujete pošaljite na email adresu: [email protected]. U naslovu email-a navedite za koju se obuku prijavljujete (Npr. prijava za obuku o web dizajnu).

Svaki polaznik može poslati prijavu isključivo za sebe (prijave više osoba u jednom email-u neće biti prihvaćene) i može se prijaviti za pohađanje maksimalno dvije obuke.

NAPOMENA:

*Uz prijavu obavezno pošaljite CV i motivaciono pismo u kojem ćete navesti zašto se prijavljujete za obuku (u Word ili PDF formatu).

*Nekompletne prijave se neće razmatrati.

Predavač će izvršiti izbor kandidata na osnovu intervjua.

PRIJAVE SU OTVORENE OD 10.03. DO 15.05.

*O predavaču:

Dalibor Peković 2005. godine stiče prva znanja iz web dizajna i radi svojih prvih šest websajtova za Austrijski program “Eko Net”. Ubrzo potom upoznaje svog prvog mentora i s njim radi na više projekata. Krajem 2006. godine upisuje Fakultet za Informacione Tehnologije i počinje da radi preko freelancer platformi za inostrane klijente. Od 2011. do 2013. godine radi kao senior web dizajner u italijanskoj firmi Clienti Plus u kojoj ujedno i stiče svoje najveće iskustvo na ovom polju, radeći kako samostalno tako i u timu na više od trideset projekata za razna preduzeća širom Italije.

Od 2014. do početka 2017. godine se vraća svom freelancer poslu i dopunjava svoje znanje preko online kurseva (Treehouse i lynda.com) kako bi bolje savladao naprednije korake u web dizajnu. Od  kraja 2017. godine posvećuje se svom samostalnom projektu ChoDex Studio koji kasnije postaje njegovo prvo samostalno preduzeće. Do sada je kreirao ili učestovovao u kreiranju preko 400 websajtova.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...