Završen drugi krug radionice Coca-Cola Podrška Mladima u Tehnopolisu

29.11.2017

Drugi krug trodnevne radionice za razvoj ličnih i profesionalnih vještina u organizaciji Coca Cola HBC Crna Gora završen je danas u Tehnopolisu.

Kroz trodnevni trening koji su vodili sertifikovani predavači, učesnici su imali priliku da, kroz kombinaciju teorijskih i iskustvenih predavanja, zadataka i diskusija, steknu znanje i iskustvo  koje će im povećati šanse za pronalaženje radnog mjesta.

U prvom dijelu edukacije bilo je više riječi o značaju ličnih vještina, kao i šta je to asertivnost, koliki je značaj davanja povratne informacije, karakteristike verbalne i neverbalne komunikacije…

U drugom dijelu obuke učesnici su kroz konkretne zadatke i rad na primjerima učili da kreiraju biznis plan, upravljaju projektima, vještinama prodaje i svemu ostalom što je potrebno da bi uspješno obavljali budući posao.

Nakon izrade i prezentiranja svojih projektnih planova i ideja, mladi učesnici su dobili sertifikate.

Organizatori su pripremili i online platformu, gdje će svi učesnici, kroz forme online predavanja, prezentacije i komunikaciju sa mentorima, moći da nastave edukaciju.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...