Završen prvi krug obuke “Od ideje do plana”

11.11.2017

Prvi krug obuke za pisanje biznis planova pod nazivom “Od ideje do plana” završen je danas u Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis.

Za prvi krug treninga prijavilo se nešto više od 25 učesnika iz Nikšića, Podgorice, Pljevalja i Bara. Tokom obuke, koju je vodio mr Radivoje Drobnjak, konsultant i trener iz oblasti preduzetništva, menadžmenta i marketinga, učesnici su imali priliku da nauče više o tome koje su osnove biznis plana, na koji način se na tržištu valorizuju preduzetničke ideje, kako se sprovodi analiza asortimana, kao i analize tržišta, marketinga i menadžment analize.

Sledeći krug prijava biće otvoren od 15. do 30. novembra, a svi zainteresovani mogu se prijaviti u prostorijama IPC  Tehnopolis i preko Prijavnog formulara koji možete preuzeti ovdje.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla [email protected], kao i na broj telefona 069 987 026.

Obuka se realizuje u saradnji sa Opštinom Nikšić.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...