Dio tima IPC Tehnopolis u trodnevnoj studijskoj posjeti u Republici Srbiji

18.04.2024

Dio tima IPC Tehnopolis je boravio u trodnevnoj studijskoj posjeti u Republici Srbiji tokom koje su sa predstavnicima sličnih institucija i organizacija razgovarali o intenzivnijem povezivanju, te zajedničkim projektima i aktivnostima koje ćemo sprovoditi u narednom periodu.
Cilj studijske posjete bio je uspostavljanje direktne saradnje sa sličnim organizacijama iz regiona i širenje mreže relevantnih partnera IPC Tehnopolis.

Zahvaljujemo se na gostoprimstvu ICT Hub-u; Naučno tehnološkom parku Novi Sad; BioSens-u, istraživačko-razvojnom institutu za informacione tehnologije biosistema kao i Institutu za ratarstvo i povrtarstvo. Uskoro nas očekuje i formalizacija buduće saradnje potpisivanjem Memoranduma o saradnji koji će detaljije precizirati teme i aktivnosti na kojima ćemo sarađivati u narednom periodu.

 

 

 

 

 

 

 

Raduje nas i povezovanje sa našim Generalnim konzulatom Crne Gore u Sremskim Karlovcima, koji nam je ponudio suštinsku i logističku podršku prilikom organizacije budućih aktivnosti IPC Tehnopolis koje bi se odvijale na područiju koje se nalazi pod njihovom ingerencijom.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...