Kovačević i Malović potpisali Sporazum o međusobnoj saradnji Opštine i IPC Tehnopolis

22.02.2022

Predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević i VD izvršnog direktora IPC Tehnopolis, Đorđije Malović potpisali su Sporazum o saradnji koji će omogućiti brže sprovođenje aktivnosti i projekata koji se zajednički realizuju.


Predsjednik Kovačević je istakao da neće izostati podrška lokalne uprave za realizaciju aktivnosti IPC Tehnopolis i pronalaženju novog radnog prostora za potrebe zaposlenih, pored onih koje su već namijenjene u Domu revolucije.

VD izvršnog direktora IPC Tehnopolis, Đorđije Malović, je istakao da je veoma značajna podrška Opštine za ostvarivanje svih planiranih aktivnosti od kojih će najveću korist imati građani Nikšića.

 

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...