Održan sastanak Projektnog upravljačkog tima u okviru projekta CODE

19.06.2019

U okviru projekta „CODE – saradnja i razvoj prekograničnog poslovnog okruženja“ u Mostaru je održan 5. sastanak Projektnog upravljačkog tima projekta.
Na sastanku su prezentovane dosadašnje aktivnosti, kao i planirane aktivnosti za završni period projekta. Dodatno je diskutovano o nabavkama i finansijskim pitanjima.

5. sastanak Projektnog upravljačkog tima projekta CODE

Upravljački tim projekta CODE

Ispred IPC Tehnopolis, koji je partner na projektu CODE, prisustvovali su Aleksandar Janičić, menadžer za upravljanje projektima i razvoj preduzetništva, Đorđije Brkuljan, menadžer za upravljanje programskim aktivnostima i razvoj preduzetništva i Miljana Peković, asistentkinja na projektnim aktivnostima.
Nosilac ovog projekta je Grad Zadar (Hrvatska), a pored Tehnopolisa ostali partneri su: Javno preduzeće „Biznis inovacije i tehnologije“ d.o.o. Tuzla (Bosna i Hercegovina), INTERA Tehnološki park Mostar (Bosna i Hercegovina), Agencija za regionalni razvoj ZADRA NOVA (Hrvatska).
Donator projekta je Evropska unija kroz Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia – Bosnia and Herzegovina – Montenegro 2014-2020.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...