Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

23.04.2024

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas!

IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti.

Imajući u vidu značaj ove obuke, IPC Tehnopolis je omogućio da ona bude besplatna za 10 polaznika.

CNC (Computer Numerical Control) mašine predstavljaju osnovu modernih industrijskih procesa. Njihova svestrana primjena obuhvata različite industrije, od proizvodnje metala, drveta, plastike do proizvodnje medicinske opreme i elektronike.

Naša obuka za nezaposlene pruža sveobuhvatan uvid u upotrebu CNC mašina, osposobljavajući polaznike  za samostalan rad na ovim mašinama. Kroz praktične vježbe i teorijske lekcije, naučićete osnove rada sa CNC mašinama i steći potrebne vještine za uspješnu karijeru u savremenoj industriji.

Detalji obuke:

Trajanje: 17 radnih dana

Periodi:

  • 27. 05 – 31. 05.
  • 03. 06 – 07. 06.
  • 10. 06 – 18. 06.

Radno vrijeme: 8 sati dnevno (od 7:00 do 15:00)

Mjesto: IPC Tehnopolis, Nikšić

Broj polaznika: 10

Šta obuka podrazumijeva?

  • Upoznavanje s CAD/CAM softverima i njihova praktična primjena;
  • Rad na CNC mašinama (ruter, strug i glodalica);
  • Razvoj vještina u digitalnom modeliranju i mašinskoj obradi.

Poznavanje upravljanja CNC mašinama pruža širok spektar prednosti na tržištu rada, uključujući veću konkurentnost, bolje plate i beneficije, mogućnost napredovanja i globalne mogućnosti zapošljavanja.

Kako se prijaviti?

Molimo sve zainteresovane, nezaposlene, da se prijave putem linka: najkasnije do 17. 05. 2024. Nakon prijave, odabrani kandidati će biti obaviješteni o daljim koracima.

Pridružite nam se i saznajte kako iskoristiti snagu CNC tehnologije za vašu profesionalnu afirmaciju i uspjeh!

Ova obuka se organizuje u sklopu projekta „Kreiranje podsticajnog poslovnog okruženja za zapošljavanje mladih u prekograničnom području Republike Srbije i Crne Gore – BEYOND”. Projekat sufinansira Evropska unija u okviru finansijskog instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II) kroz Program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora 2014-2020. Ugovor za sufinansiranje sredstvima Evropske unije potpisan je sa Ministarstvom finansija Republike Srbije – Sektorom za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije. Vodeći partner na projektu je RRA Zlatibor dok su partneri iz Crne Gore IPC Tehnopolis i Privredna komora Crne Gore.

Povezani članci

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...