Prijave za Program edukacija u Tehnopolisu su otvorene

15.03.2024

IPC Tehnopolis sa ponosom objavljuje otvaranje prijava za peti Program edukacija, pružajući sjajnu priliku za unapređenje znanja i vještina u različitim oblastima kako odraslima, tako i djeci.

Ove godine, za odrasle je dostupno pet zanimljivih obuka:

Sa druge strane, za najmlađe, u saradnji sa osnovnim i srednjim školama i vrtićima iz Nikšića, organizujemo šest specifičnih obuka: 3D modelovanje i štampa, Arduino i robotika, kao i uvod u svijet kodiranja.

Prijave su otvorene u periodu od 15. marta do 10. aprila 2024. godine.

Broj mjesta za obuke za odrasle je ograničen, zato pozivamo sve zainteresovane da pošalju svoj CV uz motivaciono pismo na mail [email protected]. Prilikom slanja prijave, kandidati treba da navedu svoje ime i prezime, broj telefona, kao i obuku za koju se prijavljuju. Dodatne informacije o prijavama i Programu mogu se pronaći na LINKU.

Program edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu finansijski je podržala Opština Nikšić, što je omogućilo da one za polaznike obuke budu besplatne.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...